Hierbij wil ik mij even voorstellen. Ik ben Mariska Oude Nijhuis en woon met mijn 2 honden en 2 katten in Borne. Naast mijn fulltime baan als personeel en logistiek planner heb ik als passie honden. Met 15 jaar ben ik begonnen als vrijwilliger bij dierenasiel het Noordbroek in Almelo en toen wist ik het helemaal zeker. Ik wilde met dieren werken! Van daaruit ben ik begonnen aan mijn studie paraveterinair dierenartsassistente en uiteindelijk HBO diermanagement, die ik beide met succes heb volbracht. 
Een aantal jaren geleden kocht ik mijn eerste hond, Cash. Met eigenlijk best veel kennis op zak begon ik mijn avontuur met Cash. Ik ging op les bij de hondenschool waar Saskia werkte en heb best vaak met tranen in mijn ogen bij haar gestaan. ‘Wat moet ik aan met die hond!!’ Geloof me, inmiddels weet ik wel beter! Maar goed, dit was wel het moment dat ik me verder wou verdiepen in hondengedrag/training en heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur gevolgd en daarna de verdieping tot frisbee instructeur. 

Omdat je nooit uitgeleerd bent heb ik vorig jaar de opleiding tot kynologisch masseur afgerond en hoop ik hier in de toekomst ook nog meer opleidingen voor te kunnen volgen. 

Bij hondenschool Erve Hond verzorg ik voornamelijk de frisbeelessen en mocht het nodig zijn zal ik waar nodig helpen bij de pup/puberlessen. Ik hoop jullie snel een keer te mogen verwelkomen om een frisbee te gooien!!