Onze visie:
 
Wij helpen graag met het opvoeden en begeleiden van je hond. Dat doen we in vaste kleine groepen van maximaal 6 honden per groep. We kiezen hier bewust voor zodat iedereen zich op z’n gemak voelt, van hond tot eigenaar. Daarbij proberen we de groepen zo samen te stellen dat iedereen op het zelfde niveau zit, en iedereen daardoor kan groeien. 
We werken vooral aan de binding tussen eigenaren en honden. Als de band goed is en er is wederzijds vertrouwen, bereik je veel meer qua opvoeding en training.
We werken dan ook zo positief mogelijk, maar wel met oog voor begrenzing daar waar nodig is. Je kunt nou eenmaal niet elk gedrag gaan negeren. Daarentegen kun je de hond niet gaan straffen voor gedrag als hem niet verteld is dat het anders moet. Dus eerst je hond leren wat gewenst gedrag is.

Wat doen wij: 
 
We leren onze cursisten om te kijken naar wat de hond laat zien qua gedrag, zodat ze hier op in kunnen spelen. Een hond die blaft naar andere honden omdat hij ze spannend vindt, laat hele andere signalen zien dan een hond die blaft omdat hij ze aan wil vallen. Ook het gedrag van de eigenaar staat hierbij centraal. 
Honden met probleemgedrag begeleiden we eerst in een speciaal uur, zodat we de eigenaren goed kunnen coachen en begeleiden.

De pup, puber en gevorderden lessen duren 45 minuten.

Onze frisbee lessen hebben een duur van 1-2 uur, op de woensdag vanaf 19:00 uur. 
Op de donderdag avond zijn de Agility lessen 1 uur, vanaf 18:30 uur.


Op diverse dagen geven we Tracking / speuren. 
Bij een volle groep hebben deze lessen een tijdsduur van 90 minuten.