Mijn naam is Luc Uitslag,
In 2003 kreeg ik mijn eerste werker, een
Duitse herder waarmee ik ben begonnen met trainen voornamelijk G&G. De jaren daarna heb ik Oud Duitse herders gehad en op dit moment de Chodsky Pes waarmee ik actief ben in de G&G, frisbee sport, detectie en tracking.
Vanaf 2016 ben ik gediplomeerd Kynologisch instructeur. Daardoor kon ik anderen begeleiden met het opvoeden van hun hond. Door de jaren heel wat ervaring opgedaan met verschillende hondenrassen en doelgroepen. Van pup tot puber, en van huishond tot hulphond. Ook ervaring opgedaan met honden met probleemgedrag in de breedste zin van het woord, van angst tot en met uitvallen.
Sinds 2017 gediplomeerd Tracking & Trailing Instructeur Level I & II . Daarnaast allerlei opleidingen en workshops gevolgd op het gebied van speuren, van tracking tot mantrailing en detectie en daarin nog lang niet uitgeleerd.
In de zomer van 2016 ben ik bij Stichting Oger SARdogs aangesloten. Een team van geweldige mensen dat elke keer weer gemotiveerd is. Zich volledig inzet om hond en mens op te leiden tot een inzetbare combinatie in het zoeken/vinden van vermiste personen en daarmee het dienen van een belangrijk maatschappelijk doel. Wegens tijdgebrek heb ik in 2021 de keuze gemaakt om hiermee te stoppen.
In 2021 ben ik begonnen aan de cursus Cranio-Sacraal therapie, hiermee kunnen problemen aan het bewegingsapparaat worden behandelt wat zijn weerslag heeft op het gedrag. 
Op dit moment heb ik twee Chodsky Pes teefjes, Kenzi en Payka. Hiermee beoefen ik tracking en detectie, G&G en als er nog tijd over is dan frisbee ik ook met ze.
Om mijn kennis op peil te houden volg ik opleidingen, cursussen en workshops. En wil ik me meer gaan verdiepen in beweging en pijn bij honden.

Graag tot ziens in één van de lessen of workshops!